Actualització 24 de maig

Ja podem anunciar les primeres confirmacions!

Però abans de res, una mala notícia: Carlton Mellick III i Rose O’Keefe s’han vist obligats a cancel·lar la seva presència i les activitats que havien de realitzar per qüestions de salut que no farien possible el seu viatge. Els trobarem a faltar, però esperem poder contar amb ells l’any que ve.

I dit això, us anunciem que ja tenim actualitzat el programa que es pot consultar en aquest enllaç. Hem afegit els tallers (en farem dos més), vàries xerrades i la resta d’activitats. Recorda que la BizarroCon la fem entre tots i que si t’has inscrit, pots proposar-nos xerrades i activitats, i apuntar-te a fer una lectura d’una obra teva. Escriu-nos a l’email de la organització i provarem d’incloure totes les propostes (o, si escau, unir-les).

Per ara només hi han reflectides al programa les activitats proposades per persones que han confirmat la seva inscripció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *